Félegyházi Balázs

 

Blog

Sokféleképpen lehet használni a WuShuang DaoYint: van, aki hetente egyszer-kétszer eljön tornázni, majd boldogan kisimulva visszatér az életébe. Van, aki többször is eljön, mert hiányozna neki, ha nem tenné. Azután van, aki otthon is nekiveselkedik egy-egy gyakorlatnak, amit különösen szeret, vagy amiről úgy tapasztalta, hogy bizonyos problémáit-fájdalmait hatékonyan orvosolhatja vele.

A derékfájás végigkísérte az életemet kora kamaszkoromtól kezdve. Ekkor még nem a túlhajszolt felnőttek mozgásszegény életmódja vagy a görbe tartás vezetett fájdalomhoz, hanem éppen az élsportnak nevezett gerincgyilkosság, amit szemérmes módon atlétikának neveztek.

Örömmel jelentem, hogy mától SZÉP kártyával is lehet fizetni a kínai gerinctorna órákon.

Az életünk a fejlődésről szól. Fejleszthetjük az agyunkat, a zongoratudásunkat, bankszámlánkat, de ami minden embert összeköt, az a testünk folyamatos fejlesztésének szükségessége. Bármibe fogunk a legfontosabb, hogy ésszel és nem utolsó sorban szívvel csináljuk azt.

Örömmel jelentem, hogy a nagy igényre való tekintettel bővült a szolgáltatásaim listája.

Ötven év, súlyos elhízottság (bőven száz kiló fölött), dohányzás, mozgásszegény életmód, ízületi problémák tömkelege, magas vérnyomás, depresszió, egyszóval ramaty halmazállapot. Ismerős? Én ebben éltem. Éreztem, hogy nem lesz ez így jó, hogy pontosan két út áll előttem: vagy a kanapén jajgatva várom a halált, vagy nem.

Idén augusztusban a pedagógusok külön kedvezményt kapnak a gerinctornán, hogy a megszokottnál nagyobb lendülettel kezdhessék a 2017-18-as tanévet!

Alapozd meg a hétvégédet egy igazán különleges élménnyel. Vonulj el a város zajától a Csunya erdő mélyébe, ahol autentikus kínai mozgásterápiás mozdulatokkal frissítheted fel a tested és a lelked.