Félegyházi Balázs

 

Blog

INGYENES PRÓBAÓRA SZEPTEMBERBEN!Gyere el és tedd meg az első lépést, hogy megélhesd a teljes szabadságot, amikor súlyzó és minden más felszerelés nélkül bárhol, bármikor mozoghatsz, fejlődhetsz, erősödhetsz.

Idén augusztusban a pedagógusok külön kedvezményt kapnak a gerinctornán, hogy a megszokottnál nagyobb lendülettel kezdhessék a 2017-18-as tanévet!

Alapozd meg a hétvégédet egy igazán különleges élménnyel. Vonulj el a város zajától a Csunya erdő mélyébe, ahol autentikus kínai mozgásterápiás mozdulatokkal frissítheted fel a tested és a lelked.

Szerintem az egyik legfontosabb, amit a nyugati ember tanulhat a kínai filozófiájából az "ellent nem állás", hiszen a 21. században a komfortunk érdekében még az évszakok hatásait is ellensúlyozzuk, ahelyett, hogy megélnénk azokat és hagynánk hogy magunkban is eljöjjenek a periodikus változások, amik az egészségünk alapjai.

Majdnem mindenki találkozott már irodában fitnesz labdával vagy annak valamilyen változatával, melyet irodaszék helyett ajánlanak a forgalmazóik. A labdákkal együtt terjed az a tévhit is, hogy mennyire jótékony ezeken napi 8 órát ülni.

Többek között azért is érdemes átlapozni a Péceli Hírek Januári számát mert egy ingyen jegyet rejt a kínai gerinctorna órákra.

Ne felejtsd el előre jelezni itt az oldalon az időpontoknál, vagy a facebookon, hogy mikor szeretnéd kipróbálni a tornát.

Karácsony közeledtével egyre inkább torlódnak a teendők és igyekszünk a lehető legtöbb dolgot besűríteni egy napra. Ilyenkor hajlamosak vagyunk megfeledkezni korlátainkról és nagyobb kockázatot vállalni.

Te mit mondasz a gyermekednek, ha látod, hogy ferdén áll vagy ferdén ül, vagy csak az egyik vállán hordja az iskolatáskát? És amúgy tudod, hogy ennek milyen következményei lehetnek?