Félegyházi Balázs

 

Blog

Az életünk a fejlődésről szól. Fejleszthetjük az agyunkat, a zongoratudásunkat, bankszámlánkat, de ami minden embert összeköt, az a testünk folyamatos fejlesztésének szükségessége. Bármibe fogunk a legfontosabb, hogy ésszel és nem utolsó sorban szívvel csináljuk azt.

Örömmel jelentem, hogy a nagy igényre való tekintettel bővült a szolgáltatásaim listája.

Ötven év, súlyos elhízottság (bőven száz kiló fölött), dohányzás, mozgásszegény életmód, ízületi problémák tömkelege, magas vérnyomás, depresszió, egyszóval ramaty halmazállapot. Ismerős? Én ebben éltem. Éreztem, hogy nem lesz ez így jó, hogy pontosan két út áll előttem: vagy a kanapén jajgatva várom a halált, vagy nem.

INGYENES PRÓBAÓRA SZEPTEMBERBEN!Gyere el és tedd meg az első lépést, hogy megélhesd a teljes szabadságot, amikor súlyzó és minden más felszerelés nélkül bárhol, bármikor mozoghatsz, fejlődhetsz, erősödhetsz.

Idén augusztusban a pedagógusok külön kedvezményt kapnak a gerinctornán, hogy a megszokottnál nagyobb lendülettel kezdhessék a 2017-18-as tanévet!

Alapozd meg a hétvégédet egy igazán különleges élménnyel. Vonulj el a város zajától a Csunya erdő mélyébe, ahol autentikus kínai mozgásterápiás mozdulatokkal frissítheted fel a tested és a lelked.

Szerintem az egyik legfontosabb, amit a nyugati ember tanulhat a kínai filozófiájából az "ellent nem állás", hiszen a 21. században a komfortunk érdekében még az évszakok hatásait is ellensúlyozzuk, ahelyett, hogy megélnénk azokat és hagynánk hogy magunkban is eljöjjenek a periodikus változások, amik az egészségünk alapjai.

Majdnem mindenki találkozott már irodában fitnesz labdával vagy annak valamilyen változatával, melyet irodaszék helyett ajánlanak a forgalmazóik. A labdákkal együtt terjed az a tévhit is, hogy mennyire jótékony ezeken napi 8 órát ülni.