Akik már tornáztak velem

Amit a gerinctornáról mondanak

Balázs az orvosi leletek figyelembe vételével ajánlja a megfelelő mozdulatsort és folyamatosan segíti a helyes gyakorlatvégzést, mindezt kellemes zenei aláfestéssel. Jó lenne, ha többször részt tudnék venni az órákon, mert érezhető jótékony hatása.

Szilvi (47)

Két évvel ezelőtt ismerkedtem meg ezzel a csodálatos mozgásformával és Balázzsal, akinek az óráit szívből merem ajánlani mindenkinek. Nekem is éveken keresztül fájt a hátam és sok mindent kipróbáltam, de csak a kínai gerinctorna segített, hogy a fájdalom elmúljon.

Adri

Azért szeretem a Daoyin-t, mert torna után könnyedebbnek érzem magam testileg-lelkileg, kar és vállfájdalmaim megszűntek, nyak-, hát- és derékfájdalmaim is enyhűltek, javult a vérkeringésem és hajlékonyságom, pedig alig pár hónapja kezdtem el. 

Izolda (43)

A kínai gerinctorna elhozta számomra a testem ismételt komfort érzetét. Érdekes megtapasztalni, mely testrészek szorulnak odafigyelésre, tréningezésre. Ezekre Balázs mindig felhívja a figyelmemet, és a megfelelő gyakorlatok elvégzésével remekül lehet az adott részt rehabilitálni, újra élettel telivé és fájdalommentessé tenni.

Vica

Balázs jó hangulatú de intenzív óráinak és az alapos tudásának köszönhetően sokévnyi fájdalom és hátproblémák dacára ma már újra tudok mást is sportolni, és be tudom építeni a mindennapjaimba is a tőle tanult gyakorlatokat. Nagyon hálás vagyok érte!

Hajni (39)

Néhány szó rólam

Az út, amin járok és ami elvezetett hozzád

Üdvözöllek! Hosszú út vezetett addig, hogy épp most, itt ezeket a sorokat olvasod. A tény, hogy ehhez minden jó és rossz cselekedetem, helyes és hibás döntésem kellett, épp úgy, ahogyan a Tiéd is, már önmagában elegendő bizonyíték ahhoz, hogy jó helyen jársz.

Többet szeretnék tudni

Csoportos gerinctorna Pécelen

Csoportos gerinctorna minden szerdán este 18:00 - 19:00-ig Pécelen a Szemere Pál Általános Iskolában.

Cím: 2119 Pécel, Kossuth tér 7.

Gerinctorna magazin

Egészség, életmód, aktualitások

Mindig mozgásban!
Itt láthatod, hogy épp mi történik velem, mivel foglalkozom, milyen frissítések kerültek ki az oldalamra.