Szolgáltatások

Weboldal, webáruház, vagy valami új? Mindenképp beszéljünk!

Már egy telefonbeszélgetéssel Ön közelebb kerül a megoldáshoz. Akár weboldalban gondolkozik akár webáruházban egyedi fejlesztésben, már egy beszélgetés alatt tudok olyat mondani, ami segít Önnek a tisztánlátásban, tervezésben, megvalósításban.

Weboldal fejlesztés

Ma már bárki telepít WordPress rendszert egy letölthető sablonnal, de ha fontos a SEO, a szöveg kód arány, a webhelysebesség, az egyedi megjelenés, vagy a UX/UI, nem utlsó sorban, hogy mennyi pénzt termel a weboldal, akkor szakemberre van szüksége.

Egyedi rendszerek fejlesztése

Vannak olyan esetek, amikor a közösségi fejlesztésű rendszerek már nem elegendőek a megvalósításhoz, vagy túl sok modul kell, mely a rendelkezésreállást csökkenti és a használhatóak modulok drágák, vagy egyszerűen nincs az igényeknek megfelelő esetleg nagyforgalmú weboldalt szeretne.

Web applikáció fejlesztés

A Progressive Web App nem csak a mobileszköz beépített szolgáltatásait használhatja növelve a felhasználó élményt, de ikonja kikerülhet ügyfelei eszközeire App Store és Google Play költségei nélkül, ráadásul a fejlesztési költség is töredéke a mobil applikációnak.

Teljeskörű szolgáltatás az ötlettől a megvalósításig

Komplex weboldalak egyszerűen

Ön megmondja mit szeretne, ami alapján segítek kiválasztani a megfelelő technológiákat, más alvállalkozókat (pl. grafikus), a rendszer, tárhelyet, szervert…, szükséges fejlesztési mérföldköveket, hogy a weboldal / egyedi rendszer akár a fejlesztés egy korai szakaszában is termeljen bevételt.

Amikor a weboldal fejlesztő azt mondja, nincs ötlete, az én munkám ott kezdődik

Szeretem és keresem is a kihívásokat az életben. Aki velem dolgozik tudja, hogy projektje biztonságban van, minden időben elkészül a megadott költségkereten belül.

Keressen bizalommal +36 20 312 9267 Üzenetküldés

Weboldal árak

Mennyibe kerül egy weboldal?

Gyakran ismételt kérdés, melyre nem lehet egyértelmű választ adni, mert nagyon sok tényezőtől függ. Sajnos ezt a tényt sokan kihasználják, amikor beáraznak egy weboldalt. Alább a három leggyakrabban kért megoldás mintaárát tekintheti meg. Bár egyedi fejlesztésekkel foglalkozom, ha van ami kielégíti az ügyfél igényeit, akkor nem fejlesztem le újra, ezért sokszor én is WordPress weboldal megoldásokat ajánlok ki.

Start


Bemutatkozó weboldal WordPress alapon főleg kezdő vállalkozásoknak.

Jellemzők

 • kezdő vállalkozások weboldala
 • sablon általában Divi vagy Elementor keretrendszerrel
 • sablon korlátozottan arculathoz igazítható

125.000 Ft-tól

Egyedi


Bemutatkozó weboldal WordPress alapon, egyedi céges arculattal rendelkező vállalkozásoknak, dizájner által készített terv vagy megjelölt minták alapján elkészített egyedi sablon.

Jellemzők

 • dizájneri munka pixelpontos leképezése
 • 4K felbontás
 • dizájner költsége plusz 80-120 ezer forint

250.000 Ft-tól

Webáruház


Webáruház WordPress + WooCommerce alapon, dizájner által készített terv vagy megjelölt minták alapján elkészített egyedi sablon. Bankkártyás fizetéssel

Jellemzők

 • korlátlan termék és kategória mennyiség
 • SimplePay vagy Barion bankkártyás fizetéssel
 • dizájneri munka pixelpontos leképezése
 • 4K felbontás
 • dizájner költsége plusz 80-120 ezer forint

300.000 Ft-tól

Kedvenc projektjeim

Hívjon most!
Mindig mozgásban!