Szakmai bemutatkozás

2002 óta tevékenykedek informatikai területen. Az első 2 évben egy cégeket papír, írószerrel ellátó vállalkozásnál voltam kiadványszerkesztő – web designer – rendszergazda. Ezek alatt az évek alatt tapasztaltam meg leginkább, milyen az informatikai helyzete egy magyarországi kis-, középvállalkozásnak és bár az elején ezt nem ismertem fel – később visszatekintve vált világossá számomra -, hogy itt tettem szert egy olyan képességre, ami a szakmai sikereimet megalapozta.

Ez nem más, mint a problémamegoldó képesség. Igazából úgy érzem, hogy ez minden magyar ember sajátja, de kell hozzá egy nyomás, az erőforrások és a rendelkezésre álló idő szűkössége, hogy ez teljes mértékben kifejlődjön. Tapasztalatból mondom, hogy akiben ez a képesség kifejlődik, az látszólag működő komplex rendszerben is megtalálja azt a pontot, ahol javítani lehet valamin. Nekem a problémamegoldás a kulcs ahhoz, hogy a fejlődést elősegítő ötletek szülessenek és azok meg is valósuljanak.

Ezen készség birtokában kerültem 2005-ben a Monster Magyarországhoz, mely a világ egyik vezető karrier oldalának a magyarországi divíziója volt. Itt webdesignerként kezdtem, két év múlva fejlesztő lettem, pár évre rá, egy nemzetközi csapat tagjaként a közép-európai országok irodáinak és ügyfeleinek programfejlesztésében vettem részt. Később, 2015-2017 között ennek a csapatnak voltam a vezetője. Az itt töltött több, mint egy évtized alatt megismertem a vállalati informatika másik végét – nemzetközi környezet, csapatmunka, források a feladatok végrehajtásához.

2008 óta vállalkozóként támogatom tudásommal a magyarországi kis- és középvállalati szektor szereplőit, abban a szellemben, hogy más szolgáltatókkal ellentétben a felmerülő kérdésekre nem a legszebbet, legjobbat ajánlom, hanem azt, ami költséghatékony, fenntartható és valóban megoldja a problémát. Bízom benne, hogy a Szolgáltatások között Ön is talál olyat, amivel hozzájárulhatok cége fejlődéséhez.

Szakmai önéletrajz (magyar)

CV.pdf
2.9 KB
Szakmai önéletrajz (angol)

CV_EN.pdf
2.9 KB

Mindig mozgásban!
Itt láthatod, hogy épp mi történik velem, mivel foglalkozom, milyen frissítések kerültek ki az oldalamra.