2002 óta tevékenykedek informatikai területen. Az első 2 évben egy cégeket papír, írószerrel ellátó vállalkozásnál voltam kiadványszerkesztő - web designer - rendszergazda. Ezek alatt az évek alatt tapasztaltam meg leginkább, milyen az informatikai helyzete egy magyarországi kis-, középvállalkozásnak és bár az elején ezt nem ismertem fel - később visszatekintve vált világossá számomra -, hogy itt tettem szert egy olyan képességre, ami a szakmai sikereimet megalapozta.

Ez nem más, mint a problémamegoldó képesség. Igazából úgy érzem, hogy ez minden magyar ember sajátja, de kell hozzá egy nyomás, az erőforrások és a rendelkezésre álló idő szűkössége, hogy ez teljes mértékben kifejlődjön. Tapasztalatból mondom, hogy ez a képesség az, ami ha kifejlődik valakiben, akkor az többé nem szűnik, folyamatosan tenni akar, és ha épp nincs probléma, akkor csinál. De nem olyan formában, hogy valamit tönkretesz, hanem látszólag működő komplex rendszerben is megtalálja azt a pontot, ahol javítani lehet valamin. Nekem a problémamegoldás a kulcs ahhoz, hogy a fejlődést elősegítő ötletek szülessenek és azok meg is valósuljanak.

Ezen készség birtokában kerültem 2005-ben a Monster Magyarországhoz, mely a világ egyik vezető karrier oldalának a magyarországi divíziója. Itt web designerként kezdtem, két év múlva fejlesztő lettem, pár évre rá, egy nemzetközi csapat tagjaként a közép-európai országok irodáinak programfejlesztésében vettem részt és 2015 óta ennek a csapatnak vagyok a vezetője. Az itt töltött több, mint egy évtized alatt megismertem a vállalati informatika másik végét - nemzetközi környezet, csapatmunka, források a feladatok végrehajtásához.

Cégemet, az APE Services-t 2008-ban alapítottam, hogy a több mint egy évtized alatt megszerzett tudásommal támogassam a magyarországi kis- és középvállalati szektor szereplőit, abban a szellemben, hogy más szolgáltatókkal ellentétben a felmerülő kérdésekre nem a legszebbet, legjobbat ajánlom, hanem azt, ami költséghatékony, fenntartható és valóban megoldja a problémát. Bízom benne, hogy a Szolgáltatások között Ön is talál olyat, amivel hozzájárulhatok cége fejlődéséhez.