Szolgáltatások

Informatikai tanácsadás

Cége működését érintő informatikai kérdések megválaszolása, a lehetőségek feltárása, működés és költség optimalizálás.

Rendszer­integráció

A mindennapi működés során használt rendszerek összegyűjtését követően, közösen megvizsgáljuk, hogy milyen lehetőségek vannak azok integrálására. Ajánlattól a megvalósításon át a karbantartásig.

Döntéshozást, működést támogató rendszerek

Intranet megoldások cégre szabottan. Teljesítmény kimutatások, konkurencia elemzés, munkafolyamatok összehangolása.

Webfejlesztés

Céges arculathoz illeszkedő, modern, mobilbarát, könnyen kezelhető és gyors weboldalak fejlesztése.

SEO, SEF, SEM STB…

Már működő weboldalak keresőmotorokra optimalizálása tanácsadástól a megvalósításig. Hibák feltárása, javaslatok a megoldásra, google rendszerek integrálása a weboldalba.

Html5 bannerek, kampány landoló oldalak

Meglévő céges arculati elemeit, marketing anyagait felhasználva online marketing megoldások fejlesztése a banner készítéstől a kampány landoló oldalakig.

Facebook applikációk, céges oldalak

Terjessze ki online megjelenését a facebookra és érjen el még több ügyfelet. A social médiában rejlő lehetőségek nem csak a nagyvállalatok kiváltsága.

Online fizetés

Az egyszerűbb PayPal megoldásoktól a komplexebb bankkártyás fizetési megoldásokig,  akár azonnali online számlázással. Gyorsabb ügyintézés, kevesebb munka, nagyobb ügyfél elégedettség.

Online ügyintézés

Weboldalába épített online ügyintézési rendszerrel és hozzá kapcsolódó ügyfélszolgálati intranet megoldással, cége hatványozottan több ügyfelet lesz képes kezelni létszámbővítés nélkül. Elengedhetetlen fejlesztés, mielőtt egy tömegeket megcélzó termékkel vagy szolgáltatással kilép a piacra.

Mindig mozgásban!
Itt láthatod, hogy épp mi történik velem, mivel foglalkozom, milyen frissítések kerültek ki az oldalamra.