Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

Adományos torna a szabadban

augusztus 3, 2021 @ 6:00 du. - 8:00 du.

„MOZOGJ A SZABADBAN, HOGY SZABADABBAN MOZOGJ!” jelmondattal minden kedden este adományos szabadtéri WuShuang DaoYin foglalkozás a Topolyosban.

A mozgás a szabadban mindig különleges esemény. Minden alkalommal mások a körülmények – a hőmérséklet, a szél, a dudor a talajon a talpad alatt -, és épp ezért ez a legmegfelelőbb környezet a fejlődésnek, egészségmegörzésnek.

FOGLALKOZÁS DÍJA
Tekintettel arra, hogy az elmúlt időszakban sokak anyagi helyzete felborult, bizonytalanná vált, ezért Én azzal szeretnék egy kicsit visszaadni a városnak, hogy egész nyáron mindenki adományos formában vehet részt a foglalkozáson. Adományoddal anyagi lehetőségeidhez mérten értékeled a foglalkozást, a saját munkádat és a befektetett energiát közös célunk érdekében, mely a Te fejlődésed.

MIT HOZZ MAGADDAL:
Mozgás a szabadban – minden ami kellhet

A WuShuang DaoYin© a több mint 2500 éves múltra visszatekintő mozgásrendszer – a DaoYin (taojin) – és ezzel együtt a hagyományos kínai orvoslás elméleteit ötvözi a mai nyugati orvostudomány ismereteivel. A tradicionális taiji- (tájcsí) és qigong- (csikung) gyakorlatoktól eltérően a mozdulatok könnyen elsajátíthatóak, és mély elméleti háttérre sincs szükség a hatékony gyakorláshoz.

KINEK AJÁNLOTT?
Kortól és nemtől függetlenül mindenkinek, aki ülő vagy állómunkát végez, stresszes környezetben teljesít, illetve visszatérő fej-, nyak-, hátfájdalom, diagnosztizált gerincprobléma esetén, a mozgáshiányos életmódot felszámolóknak és mindazoknak, akik egészségmegőrzés céljából keresnek olyan mozgásformát, amelyet bárhol és bármikor tudnak alkalmazni külső segítség és eszközök nélkül.

A foglalkozások egyediek, változatosak. A tornán eszközöket nem használunk, a mozgások erősségét, dinamikáját mindenki maga választja meg.

A tornáról bővebben itt olvashatsz: WuShuang DaoYin kínai gerinctorna

Részletek

Dátum:
augusztus 3, 2021
Időpont:
6:00 du. - 8:00 du.

Szervező

Félegyházi Balázs
Telefon:
06203129267
View Szervező Website

Helyszín

Pécel, Topolyos
Topolyosi szabadtéri sportpálya
Pécel, Pest 2119 Magyarország
+ Google Térkép
Mindig mozgásban!
Itt láthatod, hogy épp mi történik velem, mivel foglalkozom, milyen frissítések kerültek ki az oldalamra.