Akik már tornáztak velem

Amit a gerinctornáról mondanak

Balázs az orvosi leletek figyelembe vételével ajánlja a megfelelő mozdulatsort és folyamatosan segíti a helyes gyakorlatvégzést, mindezt kellemes zenei aláfestéssel. Jó lenne, ha többször részt tudnék venni az órákon, mert érezhető jótékony hatása.

Szilvi (47)

Rátaláltam az igazi tornára ahol felfrissülök, ellazulok, a feszültség kiszáll belőlem. Az izmaim nyúlnak, lazábbak lettek, energikus vagyok. Gyere, próbáld ki! Érezd Te is, milyen változásokon mész át lelkileg És testileg.

Gyöngy (64)

Balázs nagyon odafigyel, hogy minden tornázó a saját egészségi állapotának megfelelő nehézségű gyakorlatot végezzen. Nagyon jó hangulatúak az órái. Teljesen átmozgatva és feltöltődve távozunk az óráiról és már előre várjuk a következő alkalmat!

Adrienn (39)

Balázs jó hangulatú de intenzív óráinak és az alapos tudásának köszönhetően sokévnyi fájdalom és hátproblémák dacára ma már újra tudok mást is sportolni, és be tudom építeni a mindennapjaimba is a tőle tanult gyakorlatokat. Nagyon hálás vagyok érte!

Hajni (39)

Azért szeretem a Daoyin-t, mert torna után könnyedebbnek érzem magam testileg-lelkileg, kar és vállfájdalmaim megszűntek, nyak-, hát- és derékfájdalmaim is enyhűltek, javult a vérkeringésem és hajlékonyságom, pedig alig pár hónapja kezdtem el. 

Izolda (43)

Néhány szó rólam

Az út, amin járok és ami elvezetett hozzád

Üdvözöllek! Hosszú út vezetett addig, hogy épp most, itt ezeket a sorokat olvasod. A tény, hogy ehhez minden jó és rossz cselekedetem, helyes és hibás döntésem kellett, épp úgy, ahogyan a Tiéd is, már önmagában elegendő bizonyíték ahhoz, hogy jó helyen jársz.

Többet szeretnék tudni

Csoportos gerinctorna Pécelen

Csoportos gerinctorna minden szerdán este 18:00 - 19:00-ig Pécelen a Szemere Pál Általános Iskolában.

Cím: 2119 Pécel, Kossuth tér 7.

Gerinctorna magazin

Egészség, életmód, aktualitások

Mindig mozgásban!
Itt láthatod, hogy épp mi történik velem, mivel foglalkozom, milyen frissítések kerültek ki az oldalamra.