Akik már tornáztak velem

Amit a gerinctornáról mondanak

Azért szeretem a Daoyin-t, mert torna után könnyedebbnek érzem magam testileg-lelkileg, kar és vállfájdalmaim megszűntek, nyak-, hát- és derékfájdalmaim is enyhűltek, javult a vérkeringésem és hajlékonyságom, pedig alig pár hónapja kezdtem el. 

Izolda (43)

Balázs az orvosi leletek figyelembe vételével ajánlja a megfelelő mozdulatsort és folyamatosan segíti a helyes gyakorlatvégzést, mindezt kellemes zenei aláfestéssel. Jó lenne, ha többször részt tudnék venni az órákon, mert érezhető jótékony hatása.

Szilvi (47)

A kínai gerinctorna elhozta számomra a testem ismételt komfort érzetét. Érdekes megtapasztalni, mely testrészek szorulnak odafigyelésre, tréningezésre. Ezekre Balázs mindig felhívja a figyelmemet, és a megfelelő gyakorlatok elvégzésével remekül lehet az adott részt rehabilitálni, újra élettel telivé és fájdalommentessé tenni.

Vica

Rátaláltam az igazi tornára ahol felfrissülök, ellazulok, a feszültség kiszáll belőlem. Az izmaim nyúlnak, lazábbak lettek, energikus vagyok. Gyere, próbáld ki! Érezd Te is, milyen változásokon mész át lelkileg És testileg.

Gyöngy (64)

Balázs nagyon odafigyel, hogy minden tornázó a saját egészségi állapotának megfelelő nehézségű gyakorlatot végezzen. Nagyon jó hangulatúak az órái. Teljesen átmozgatva és feltöltődve távozunk az óráiról és már előre várjuk a következő alkalmat!

Adrienn (39)

Néhány szó rólam

Az út, amin járok és ami elvezetett hozzád

Üdvözöllek! Hosszú út vezetett addig, hogy épp most, itt ezeket a sorokat olvasod. A tény, hogy ehhez minden jó és rossz cselekedetem, helyes és hibás döntésem kellett, épp úgy, ahogyan a Tiéd is, már önmagában elegendő bizonyíték ahhoz, hogy jó helyen jársz.

Többet szeretnék tudni

Csoportos órák

Gerinctorna magazin

Egészség, életmód, aktualitások

Mindig mozgásban!
Itt láthatod, hogy épp mi történik velem, mivel foglalkozom, milyen frissítések kerültek ki az oldalamra.