Akik már tornáztak velem

Amit a gerinctornáról mondanak

Balázs jó hangulatú de intenzív óráinak és az alapos tudásának köszönhetően sokévnyi fájdalom és hátproblémák dacára ma már újra tudok mást is sportolni, és be tudom építeni a mindennapjaimba is a tőle tanult gyakorlatokat. Nagyon hálás vagyok érte!

Hajni (39)

Rátaláltam az igazi tornára ahol felfrissülök, ellazulok, a feszültség kiszáll belőlem. Az izmaim nyúlnak, lazábbak lettek, energikus vagyok. Gyere, próbáld ki! Érezd Te is, milyen változásokon mész át lelkileg És testileg.

Gyöngy (64)

Két évvel ezelőtt ismerkedtem meg ezzel a csodálatos mozgásformával és Balázzsal, akinek az óráit szívből merem ajánlani mindenkinek. Nekem is éveken keresztül fájt a hátam és sok mindent kipróbáltam, de csak a kínai gerinctorna segített, hogy a fájdalom elmúljon.

Adri

A kínai gerinctorna elhozta számomra a testem ismételt komfort érzetét. Érdekes megtapasztalni, mely testrészek szorulnak odafigyelésre, tréningezésre. Ezekre Balázs mindig felhívja a figyelmemet, és a megfelelő gyakorlatok elvégzésével remekül lehet az adott részt rehabilitálni, újra élettel telivé és fájdalommentessé tenni.

Vica

Balázs az orvosi leletek figyelembe vételével ajánlja a megfelelő mozdulatsort és folyamatosan segíti a helyes gyakorlatvégzést, mindezt kellemes zenei aláfestéssel. Jó lenne, ha többször részt tudnék venni az órákon, mert érezhető jótékony hatása.

Szilvi (47)

Néhány szó rólam

Az út, amin járok és ami elvezetett hozzád

Üdvözöllek! Hosszú út vezetett addig, hogy épp most, itt ezeket a sorokat olvasod. A tény, hogy ehhez minden jó és rossz cselekedetem, helyes és hibás döntésem kellett, épp úgy, ahogyan a Tiéd is, már önmagában elegendő bizonyíték ahhoz, hogy jó helyen jársz.

Többet szeretnék tudni

Csoportos órák

Gerinctorna magazin

Egészség, életmód, aktualitások

Mindig mozgásban!
Itt láthatod, hogy épp mi történik velem, mivel foglalkozom, milyen frissítések kerültek ki az oldalamra.