Gerinctorna otthon

Az általam alkalmazott gerinctorna gyakorlatokat bárhol bármikor végezheted eszközök és más kötelezettségek nélkül. Ez a kulcsa az életmódváltásnak és az egészségmegőrzésnek. Otthon megvan a lehetőséged, hogy kifejezetten azokat a gerinctorna gyakorlatokat alkalmazd, amik számodra a legmegfelelőbbek.

Otthoni gerinctorna előnye

A csoportos foglalkozásoktól eltérően az otthoni gerinctorna tökéletesen beilleszthető a napirendedbe. A gyakorlatok, melyekkel dolgozunk, kifejezetten a célod elérését szolgálják. Az elmúlt évek alatt azt tapasztaltam, hogy akik hozzám járnak nagyon élvezik a tornát, jól tudják a gyakorlatokat, mégsem volt jellemző, hogy otthon is tornáznak.

A lakásodban számos olyan körülmény lehet, ami gátol abban, hogy tornázz. Azzal hogy kimegyek és az otthonodban tornázunk máris elindul valami. Arrébb tolsz egy kis asztalt vagy pár széket, hogy létrehozd az alkalmas teret, és talán nem is tudod hogy ezzel már hangolod is magad arra, hogy most kiszakadsz a napi rutinból. Azzal, hogy módosultak az állandó dolgok körülötted, megengeded magadnak, hogy most valami más történjem, mint ami ilyen tájt szokott otthon – a következő kis idő rólad szól. Ennek a hangolásnak hatalmas jelentősége van. Magad is megfigyelheted, hogy ha mindig  ugyan úgy rendezed át a szobát a tornázáshoz, akkor ezzel együtt már ürülnek a gondolatok, és a körülötted lévők is megszokják, hogy most Te magaddal fogsz foglalkozni.

Miben más az otthoni gerinctorna a csoportostól?

Az első és legfontosabb, hogy minden Rólad szól. A csoportos tornán is igyekszem mindenkivel külön foglalkozni, de ennek meg vannak a maga korlátai. Sokkal komplexebb terápiát lehet otthon alkalmazni: tudunk beszélgetni a betegséged, fájdalmad lelki hátteréről, vagy masszázzsal is kiegészíthetjük a foglalkozást, ami segít a letapadt, kötött izmok lazításában vagy a stresszkezelésben.

Otthoni gerinctorna menete

  • Az első alkalom mindig hosszabb a szokásosnál. Beszélgetünk a problémáról, az orvosi leletekről a lehetséges okokról és megoldásokról
  • Ezek alapján tornázunk egy jót, megismerkedsz azzal a DaoYin gerinctorna élménnyel, ami már sokak éltében meghatározó volt – az enyémben is
  • Átbeszéljük a legfontosabb gyakorlatokat még egyszer, hogy biztonságban és hatékonyan tudj tornázni, amíg nem találkozunk.
  • Legközelebbi alkalommal átbeszéljük a tapasztaltakat, és újra tornázunk, figyelembe véve a változásokat.

Az otthoni gerinctorna ára 12000 Ft / óra, az első alkalom két órás, utána a felállított céloknak megfelelően 1 vagy másfél órát tornázunk együtt.

Díjtalan kiszállás: Pécel, Péceltől Budapest XVII. kerület központig, Maglód, Ecser

Mindig mozgásban!
Itt láthatod, hogy épp mi történik velem, mivel foglalkozom, milyen frissítések kerültek ki az oldalamra.