Az út, amin járok és ami elvezetett hozzád

Üdvözöllek! Hosszú út vezetett addig, hogy épp most, itt ezeket a sorokat olvasod. A tény, hogy ehhez minden jó és rossz cselekedetem, helyes és hibás döntésem kellett, épp úgy, ahogyan a Tiéd is, már önmagában elegendő bizonyíték ahhoz, hogy jó helyen jársz.

Bár gyermekkorom óta szerves része az életemnek a mozgás, tanulmányaim után Én is beszálltam a verseny szféra mókuskerekébe. 12 évig a munka, az elérhető eredmények és ezzel együtt a pénz határozta meg az életemet. Na meg a túlsúly, a mozgáshiány és a helytelen táplálkozás.

Félegyházi Balázs vagyok, 2016 óta tartok csoportos és egyéni kínai gerinctorna foglalkozásokat, 2017 óta masszőrként is tevékenykedek.
Eredeti szakmámat tekintve informatikus vagyok, ugyanazt az életmódot folytattam mint sokan, akik hozzám fordulnak segítségért. Aztán jött egy döntés, hogy „elég volt, változtatok!”. És elkezdődött a kaland, ami a mai napig is izgalmas fordulatokkal tarkítja az életemet. Tanulmányaim alatt találkoztam kínai mesterrel, hagyományos kínai orvossal, orosz tradicionális gyógyásszal és sok más gyógyítóval. Folyamatosan formálom a gyógyításról alkotott képemet, szélesítem a látóteremet, hogy értés társuljon a világban tapasztaltakhoz.

Célom az, hogy a lehető leghatékonyabban támogassalak a gyógyulás útján, melyen én is végigmentem. Hogy közösen kiépítsünk egy stabil alapot a fejlődésedhez. Hogy újra kitáruljon a világ előtted, és felszabadulj a problémád adta korlátokból.

Gyógyítói szemléletem alapja, hogy A TESTED TÖKÉLETES. Tökéletesen reagál minden egyes érzelmedre, gondolatodra. Betegség esetén csak egy kérdést kell feltenned, hogy elindulj a gyógyulás útján: mit üzen a testem?

Az eddig bejárt út

2015 – 2017Chen Stílusú Xin Yi Hun Yuan Tai Ji Quan Han Kui Yuan 19. generációs mester 
2016WuShuang DaoYin kínai gerincterápia M1 Kínai Gyógymódok Akadémiája 
2017WuShuang DaoYin kínai gerincterápia M2 Kínai Gyógymódok Akadémiája
2017Svéd masszőr képzés Masszázs Oktatási Központ
2018Szék- irodai masszázs képzés Masszázs Oktatási Központ
2019Orosz Tradicionális Gyógyász Gyógyulás Iskolája Vörös Mária Nyemirovszkaja
2018 – 2019Hagyományos Kínai Orvostan kar Kínai Gyógymódok Akadémiája Balog Attila

Mindig mozgásban!
Itt láthatod, hogy épp mi történik velem, mivel foglalkozom, milyen frissítések kerültek ki az oldalamra.