Bár gyermekkorom óta szerves része az életemnek a mozgás, tanulmányaim után Én is beszálltam a verseny szféra mókuskerekébe. 12 évig a munka, az elérhető eredmények és ezzel együtt a pénz határozta meg az életemet. Na meg a túlsúly, a mozgáshiány és a helytelen táplálkozás.

Félegyházi Balázs vagyok, 2016 óta tartok csoportos és egyéni kínai gerinctorna foglalkozásokat, 2017 óta masszőrként is tevékenykedek.
Eredeti szakmámat tekintve informatikus vagyok, ugyanazt az életmódot folytattam mint sokan, akik hozzám fordulnak segítségért. Aztán jött egy döntés, hogy "elég volt, változtatok!". És elkezdődött a kaland, ami a mai napig is izgalmas fordulatokkal tarkítja az életemet. Tanulmányaim alatt találkoztam kínai mesterrel, hagyományos kínai orvossal, orosz tradicionális gyógyásszal és sok más gyógyítóval. Folyamatosan formálom a gyógyításról alkotott képemet, szélesítem a látóteremet, hogy értés társuljon a világban tapasztaltakhoz.

Célom az, hogy a lehető leghatékonyabban támogassalak a gyógyulás útján, melyen én is végigmentem. Hogy közösen kiépítsünk egy stabil alapot a fejlődésedhez. Hogy újra kitáruljon a világ előtted, és felszabadulj a problémád adta korlátokból.

Gyógyítói szemléletem alapja, hogy A TESTED TÖKÉLETES. Tökéletesen reagál minden egyes érzelmedre, gondolatodra. Betegség esetén csak egy kérdést kell feltenned, hogy elindulj a gyógyulás útján: mit üzen a testem?

Gerinctorna otthon Masszázs

Az eddig bejárt út

2015 - 2017

Chen Stílusú Xin Yi Hun Yuan Tai Ji Quan
Han Kui Yuan 19. generációs mester 

2016

WuShuang DaoYin kínai gerincterápia M1
Kínai Gyógymódok Akadémiája 

2017

WuShuang DaoYin kínai gerincterápia M2
Kínai Gyógymódok Akadémiája

2017

Svéd masszőr képzés
Masszázs Oktatási Központ

2018

Szék- irodai masszázs képzés
Masszázs Oktatási Központ

2019

Orosz Tradicionális Gyógyász
Gyógyulás Iskolája
Vörös Mária Nyemirovszkaja

2018 - 2019

Hagyományos Kínai Orvostan kar 1. év
Kínai Gyógymódok Akadémiája
Balog AttilaAkiknek már segített a daoyin gerinctorna 

Balázs jó hangulatú de intenzív óráinak és az alapos tudásának köszönhetően sokévnyi fájdalom és hátproblémák dacára ma már újra tudok mást is sportolni, és be tudom építeni a mindennapjaimba is a tőle tanult gyakorlatokat. Nagyon hálás vagyok érte!

Hajni (39)

Két évvel ezelőtt ismerkedtem meg ezzel a csodálatos mozgásformával és Balázzsal, akinek az óráit szívből merem ajánlani mindenkinek. Nekem is éveken keresztül fájt a hátam és sok mindent kipróbáltam, de csak a kínai gerinctorna segített, hogy a fájdalom elmúljon.

Adri

Rátaláltam az igazi tornára ahol felfrissülök, ellazulok, a feszültség kiszáll belőlem. Az izmaim nyúlnak, lazábbak lettek, energikus vagyok. Gyere, próbáld ki! Érezd Te is, milyen változásokon mész át lelkileg És testileg.

Gyöngy (64)

A kínai gerinctorna elhozta számomra a testem ismételt komfort érzetét. Érdekes megtapasztalni, mely testrészek szorulnak odafigyelésre, tréningezésre. Ezekre Balázs mindig felhívja a figyelmemet, és a megfelelő gyakorlatok elvégzésével remekül lehet az adott részt rehabilitálni, újra élettel telivé és fájdalommentessé tenni.

Vica

Balázs az orvosi leletek figyelembe vételével ajánlja a megfelelő mozdulatsort és folyamatosan segíti a helyes gyakorlatvégzést, mindezt kellemes zenei aláfestéssel. Jó lenne, ha többször részt tudnék venni az órákon, mert érezhető jótékony hatása.

Szilvi (47)